Wat wij doen

游戏电竞比赛手机版

Elke supply chain is uniek en bevat onbenut potentieel.

De oplossingen voor supply chain beheer die wij voor u uitbouwen zijn toegespitst op de uitdagingen en de complexe kenmerken van uw activiteit. Wij maken optimaal gebruik van een brede reeks capaciteiten, zoals expertise in e-commerce, retourlogistiek en productie-ondersteuning om te voldoen aan elke logistieke behoefte, van opslag tot distributie. Uiteindelijk is ons doel eenvoudig: wij willen u helpen om u aan te passen en te groeien met een slimmere supply chain.

Aftermarket ondersteuning

Ervaren aftermarket-logistiek die gebruikmaakt van onze schaalgrootte en technologie om optimale service- en voorraadniveaus te handhaven, de uptime te verbeteren en klantenbinding te bevorderen.
Bekijken

E-commerce

Een uitmuntende digitale ervaring, die garant staat voor klantgetrouwheid bij e-commerce bedrijven en fabrikanten met rechtstreekse levering aan klanten door te voldoen aan de verwachtingen van de consument.
Bekijken

Fulfilment en lead logistics

Resultaten van wereldformaat onder toezicht van een single point of contact, die ook de belangen van de klant behartigt bij het beheren van externe dienstverleners.
Bekijken

GXO Direct distributienetwerk

Een flexibele optie voor distributie met aanwezigheid overal in Noord-Amerika, voor flexibiliteit op landelijk niveau, state-of-the-art middelen en snel fulfilment met minder kosten.
Bekijken

Productie-ondersteuning

End-to-end beheer van inkomende logistiek, met optimale goederenstromen, assemblagedelen en regulering van de voorraadniveaus binnen vendor-managed modellen.
Bekijken

Public warehousing

Warehousing oplossingen met variabele kosten, beheerd door ervaren operatoren voor korte of langdurige opslagbehoeften, met flexibiliteit in geval van seizoensgebonden schommelingen en real-time zichtbaarheid.
Bekijken

Retourlogistieke diensten

End-to-end retourlogistiek, met bewezen effectieve processen voor betere service aan de eindmarkt, grotere klantenbinding en maximalisering van de waarde van geretourneerde goederen.
Bekijken

Supply chain optimalisering

Dataspecialisten analyseren voorraadpatronen en stellen strategieën op om producten sneller op de markt te brengen en voor multichannel management met gebruik van ons multifunctioneel technologieplatform.
Bekijken

Waardetoevoegende diensten

Verpakking, co-packing, kitting, bundeling, collateral fulfilment, cadeauverpakking, channel-specifiek verpakken en labelen, retail compliance, gepersonaliseerde orders en displays.
Bekijken

Blijf op de hoogte van wat
nieuw is in de logistiek


    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA; het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Back-to-top
    斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞