Door ons bediende bedrijfstakken

游戏电竞比赛赛程网站

GXO is een ervaren dienstverlener voor een aantal van de meest complexe en snelst groeiende bedrijfstakken.

GXO biedt zijn klantenrelaties overtuigende troeven door zijn technologie, zijn omvang en zijn expertise, met ook iets unieks: logistieke oplossingen op maat waardoor uitdagingen worden omgevormd tot competitieve voordelen. Wij begrijpen de vereisten in verband met supply chains in elke sector die wij bedienen, ook wat betreft regelgeving, speciale behandeling, piekbeheer en andere behoeften. Omdat wij kunnen steunen op onze ruime ervaring, kunnen wij ons concentreren op het toespitsen van logistieke oplossingen op de specifieke behoeften van elke klant.

Voor ons is elke klantenrelatie een samenwerkingsverband waarin wij optimaal gebruik maken van de kerncompetenties van beide partners. Bedrijven in snel groeiende sectoren of met complexe supply chains komen vaak tot de conclusie dat uitbesteden aan GXO een weldoordachte strategische beslissing is.

Lucht- en ruimtevaart en defensie

Geavanceerde infrastructuur voor veilig beheer en distributie onder strikte regelgeving van kritische onderdelen en andere voorraad-items.
Bekijken

Landbouwindustrie

Oplossingen op maat voor de landbouwindustrie: opslag, behandeling, verpakking, distributie, testen van grondstoffen en levering rechtstreeks aan de boerderij.
Bekijken

Auto-industrie

Duurzame efficiëntieverbetering, Lean-methoden en digitaal beheer voor spectaculaire productiviteitswinsten en mindere kost van de supply chain.
Bekijken

Chemische en energie-industrie

Veilige behandeling, verpakking, opslag en verzending van chemische basisproducten en specialiteiten, met gedegen expertise in the energiesector.
Bekijken

Verpakte consumentengoederen

Oplossingen op maat voor consequente resultaten in een veelheid van markten, met capaciteit voor volume-opslag en -distributie, retourlogistiek en omnichannel afhandeling
Bekijken

E-commerce

Een uitmuntende digitale ervaring, die garant staat voor klantgetrouwheid bij e-commerce bedrijven en fabrikanten met rechtstreekse levering aan klanten door te voldoen aan de verwachtingen van de consument
Bekijken

Voedingswaren en dranken

Veilig en voorschriftconform fulfilment en retourbeheer van diepgevroren, gekoelde en droge producten, met afhandeling van teruggeroepen producten en ondersteuning voor opvolging op code, mixen, verpakking en productie-ondersteuning.
Bekijken

Gezondheidszorg

Tijdskritisch fulfilment, temperatuurgeregelde omgevingen en nauwgezet zicht op SKU-beheer, opslag, vervaldatums en retourzendingen.
Bekijken

Industrie en bouwbedrijven

ISO-gecertificeerd systeem voor kwaliteitsbeheer stroomlijnt inkomende stromen, distributie van onderdelen, retourzendingen en materiaalbeheer, met real-time inzicht en sectorspecifieke KPI’s.
Bekijken

Omnichannel retail

Een optimale consumentenervaring voor winkelketens, pure-play e-tailers, luxemerken en speciaalzaken, met geavanceerde automatisering, flexibele capaciteit en optimaal personeelsmanagement.
Bekijken

Publieke sector

Gegarandeerde naleving van de strikte normen inzake toelevering voor de publieke sector, met allesomvattende warehouse management technologie voor efficiëntie, zichtbaarheid en controle.
Bekijken

Technologie en consumentenelektronica

Rechtstreekse leveringen aan klanten en retail fulfilment in een integrale omgeving voor distributie en retourbeheer waar nodig, inclusief OEM-gecertificeerde reparaties, garantietoekenning, productbeschikbaarheid en betalingsverwerking.
Bekijken

Blijf op de hoogte van wat
nieuw is in de logistiek


    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA; het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Back-to-top
    斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞