Prestatiegerichte, missie-kritische logistieke oplossingen voor lucht- en ruimtevaart, overheidsopdrachten en defensie

GXO is leider in zijn branche als innoverende dienstverlener voor internationale lucht- en ruimtevaart logistiek. Wij zorgen voor uitmuntende prestaties bij uitbestede ondersteuning voor het onderhoud van luchtvloten in dienst, de indienstneming van nieuwe vliegtuigen of Lean-productieprocessen. Wij passen logistieke oplossingen voor lucht- en ruimtevaart aan volgens uw vereisten en beheren de distributie om uptime te maximaliseren. Uw supply chain haalt maximaal voordeel uit onze geavanceerde oplossingen, operationeel gecertificeerd volgens AS 9100 en 9120 kwaliteitsnormen.

Waardetoevoegende diensten:

 • Business intelligence en integratie op de werkvloer
 • Contract productie
 • Leveringsbeheer, inclusief ondersteuning voor vliegtuigen op de grond (AOG) 
 • Vraagplanning
 • Digitale tracking van eenheden en onderdelen tijdens opslag en fulfilment
 • Ontvangst van inkomende goederen, detrashing, inspectie en testen
 • Kitting, speciale verpakkingen, levering op het punt van gebruik en binbeheer
 • Netwerk optimalisering, inclusief internationaal beheer van reserveonderdelen
 • Retourlogistieke diensten met refurbishment en reparatie van geretourneerde onderdelen
 • Gespecialiseerde voorraadsegregatie en veilige opslag
 • Vendor-managed voorraadprogramma’s

Logistieke diensten voor overheidsopdrachten

GXO heeft een bewezen staat van dienst van excellentie in dienstverlening voor de overheid. Onze logistieke processen leveren constant nauwkeurige resultaten en beantwoorden aan strikt gereglementeerde standaards. Wij passen onze diensten aan volgens uw behoeften en kunnen onze technologie met gespecialiseerde en legacy platforms integreren voor naadloze zichtbaarheid. Naast de hierboven opgesomde diensten leveren wij aan overheidsklanten ook diensten voor beheerd vervoer, beheer van teruggeroepen goederen, cross-docking, leidende logistieke leverancier (LLP) diensten en andere andere vormen van kritische supply chain ondersteuning.

Logistieke diensten voor de defensie

GXO is een vertrouwde logistiek partner van overheidsdiensten en ook voor het leger. Wij beschikken in de Verenigde Staten over distributiecentra met vergunning van de overheid en die werken volgens Defense Logistics Agency en Defense Contract Audit Agency criteria voor voorraadontvangst, opslag en verzending van overheidseigendommen en vertrouwelijke materialen. Onze trackingsystemen voor US defensiematerieel zijn wereldwijd uitgerold. Naast de hierboven opgesomde diensten leveren wij Wide Area Work Flow en Defense Contract Management Agency interfaces, MIL-STD verpakking en labeling, duurzame goederenopslag en systematische voorraadsegregatie volgens eigenaar en overheid.

Case study

Jarenlange toonaangevende ervaring in internationale logistieke dienstverlening voor de lucht- en ruimtevaart

De kans

Ongeveer twintig jaar geleden begon GXO met het beheer van de distributie van reserveonderdelen voor twee defensieprogramma’s in de Verenigde Staten. Wij werden toen als partner gekozen door een grote lucht- en ruimtevaartproducent, die de distributie tot dan in-house had behandeld. In 2018 is deze relatie uitgegroeid tot het beheer van meer dan 50 programma’s op 50.000 vierkante meter opslagruimte in vijf distributiecentra. Wij zagen de mogelijkheid om de operaties te vereenvoudigen en de efficiëntie voor onze klant te verbeteren. 

De oplossing

Wij ontworpen een twee-site oplossing waarin de bestaande operaties werden geconsolideerd en geïntegreerd in een nieuw magazijn met klimaatregeling van 62.000 vierkante meter en een bestaand, volautomatisch magazijn van 12.000 vierkante meter. Zo konden wij alle onderdelenvoorraden consistent beheren met één systeem en één technologie, en de processen stroomlijnen terwijl alle kwaliteitsnormen bleven nageleefd.

Tijdens de transitie kon ons implementatieteam met vakinhoudelijke deskundigen de uptime van elk programma verzekeren. Wij hadden ook ons order managementsysteem synchroon gemaakt met de bedrijfssystemen van de klant om een nauwkeurige afhandeling te garanderen en onnodig verpakkingsmateriaal uit de voorraad geweerd voor een efficiëntere opslag.

Het resultaat

 • Meer productiviteit, beter voorraadbeheer, meer veiligheid en flexibiliteit, met een naadloze aanpassing bij volumeveranderingen of voor de integratie van nieuwe programma’s
 • Verhoogde capaciteit met meer dan 255.500 voorraadplaatsen over twee sites
 • Installatie van 750 strekkende meter geavanceerde sorteerbanden
 • Geïntegreerde Cubiscan technologie voor het wegen en meten van SKU’s
 • Ruimtelijk geoptimaliseerde locatie met 2700 vierkante meter bureauruimte en 250 vierkante meter beveiligde ruimte met drive-in toegang

Blijf op de hoogte van wat
nieuw is in de logistiek


  Deze site is beveiligd door reCAPTCHA; het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back-to-top
  斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞