Door ons bediende bedrijfstakken

游戏电竞战队数据app下载

Volledig gereguleerde opslag en behandeling van bevroren, gekoelde en droge goederen

Wij hebben tientallen jaren ervaring met het naleven van kritische regelgeving bij het beheer van voedingswaren en drankproducten in onze magazijnen met temperatuurgeregelde omgeving. Onze technologie geeft ons geavanceerde zichtbaarheid en nauwgezette controle, met de mogelijkheid om producten te tracken tijdens de gehele cyclus van voorraadbeheer, orderverwerking, teruggeroepen goederen, opvolging op code, mengen, verpakking en productie-ondersteuning. Lees waarom GXO tot de top logistieke bedrijven voor voeding en drank behoort.

Specialismen:

 • Diepgevroren, gekoelde en droge producten 
 • Bier, wijn en sterke drank
 • Nier-alcoholische dranken
 • Voedselverwerking
 • Retail, food services en Horeca

Case study

Een multinationale supermarktketen

De kans

Een grote supermarktketen met meer dan 1.400 winkels in 57 landen was op zoek naar een strategische supply chain partner die in staat was tegelijk op schaal en kostenefficiënt te functioneren. De keuze viel op GXO vanwege onze bewezen ervaring als stuwende kracht voor continue verbetering op multinationale markten. Wij hebben collaboratief met deze klant gewerkt om een flexibel distributienetwerk te ontwerpen met minder kosten en betere voorraadbeschikbaarheid in de winkels, met capaciteitsreserve voor toekomstige groei.

De oplossing

GXO ontwierp en beheert een state-of-the-art geautomatiseerd distributiecentrum van 45.000 vierkante meter, met capaciteit voor het behandelen van meer dan drie miljoen items per week. Elke stap, van goederenontvangst en opslag tot orderverzameling en fulfilment, wordt uitgevoerd door zelfsturende technologie.

Het resultaat

 • Het succes van het eerste door GXO opgezette netwerk heeft geleid tot de toevoeging van twee landelijke distributiecentra en een regionale hub voor rechtstreekse bediening van 270 winkels in het Verenigd Koninkrijk.
 • Deze klant vertrouwt op GXO sinds meer dan 30 jaar en is zeker van ons vermogen om constant nieuwe waarde toe te voegen aan zijn bedrijfsactiviteiten.

Blijf op de hoogte van wat
nieuw is in de logistiek


  Deze site is beveiligd door reCAPTCHA; het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back-to-top
  斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞