Onze eigen technologieën

游戏电竞在线直播决赛

Wij zien eindeloze mogelijkheden om de logistieke technologie door innovatie verder te brengen.

Onze focus ligt op gegevensgestuurde processen, intelligente automatisering en zelflerende systemen – technologieën die slimmere, meer agile supply chains waarborgen en onze klanten helpen om hun doelstellingen te bereiken.

De logistiek is rijp voor transformatie door de technologie die wij leveren. Automatisering stelt ons operationeel in staat soepel met de schommelingen of de groei van de vraag mee te gaan en onze middelen in te zetten waar deze maximaal voordelig zijn. Real-time zichtbaarheid verbetert het voorraadbeheer en drukt de kosten. Collaboratieve robots ondersteunen het personeel bij de orderverzameling en de verpakkingshandelingen. E-commerce in het bijzonder vraagt een optimale combinatie van menselijke en technologische middelen om aan snelle groei, seizoensgebonden pieken en veranderend online gedrag tegemoet te komen.

Deze aandacht voor baanbrekende innovatie is kenmerkend voor de logistieke technologie van GXO. Wij werken technisch supply chains uit die de logistiek vandaag transformeren en op de toekomst anticiperen.

Geavanceerde automatisering

De geavanceerde automatisering van GXO maakt optimaal gebruik van betrouwbare technologieën en nieuwe toepassingen om klanten constant hoge prestaties te leveren die met hen kunnen meegroeien. Intelligente automatisering gebruikt AI en zelflerende systemen en wordt volledig gecontroleerd binnen de muren van onze magazijnen, ook als daar complexe installaties van derden bij zijn betrokken.
Bekijken

Automatisch sorteren

Onze geautomatiseerde systemen zijn uiterst efficiënt, passen zich aan aan de veranderende vraag en beheren het sorteerproces met voorspelbare en controleerbare resultaten.
Bekijken

Digital warehouses en innovatiecentra

Onze digitale distributiecentra zijn flagship activiteiten voor de klanten die wij bedienen en geven ons de mogelijkheid om nieuwe technologieën te verkennen met brede voordelen voor ons hele netwerk.
Bekijken

Intelligente robots

Wij zetten robots in ter ondersteuning van onze mensen bij het uitvoeren van hun werk en voor meer veiligheid, meer snelheid, meer precisie en meer productiviteit van onze operaties.
Bekijken

Visietechnologie

Wij maken gebruik van touchless visietechnologie voor verhoogde snelheid en nauwkeurigheid, met toepassingen die gaan van draagbare apparaten tot vast gemonteerde apparatuur.
Bekijken

Blijf op de hoogte van wat
nieuw is in de logistiek


    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA; het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Back-to-top
    斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞