Onze eigen technologieën

游戏电竞开户

Automatisering voor een dynamischere supply chain met voorspelbare resultaten

Betrouwbare resultaten zijn de hoeksteen van elke supply chain, of onze klant ons nu vraagt om 10.000 of 100.000 orders per week te verwerken. Onze experts werken samen met onze klanten om oplossingen op maat te ontwikkelen met een optimale combinatie van goods-to-person systemen, collaboratieve robots,  verticale liftsystemen, geavanceerde sorteersystemen en andere productiviteitsbevorderende logistieke automatisering. Wij zetten logistieke automatisering ook in om het hoofd te bieden aan kraptes op de arbeidsmarkt, continue verbetering tot stand te brengen, en de tevredenheid van het personeel op het werk te verhogen.

Sterke punten van automatisering:

 • Intelligente technologie leert automatisch fulfilmentpatronen, past zich aan aan strategische veranderingen en optimaliseert arbeid, opslagruimte en workflows
 • Versnelde verwerking, productiviteitwinsten van 3x tot 5x zijn mogelijk
 • Agile piekmanagement zonder harde infrastructuur 
 • Minder personeelsverloop en hogere tevredenheid op het werk
 • Kortere trainings- en inwerkingstijden, met veilige, snelle stappen naar volledige productiviteit
 • Minder fysieke inspanningen voor het personeel, in een meer ergonomische omgeving met minder lopen, bukken en tillen

Case study

Strategisch voorraadbeheer voor een leader in telecommunicatie

De kans

Een leidende telecommunicatiebedrijf zocht een strategische partner voor het voorraadbeheer en de distributie van schakelaars, antennes en kabels voor installateurs. Deze partner diende ook de klant te kunnen helpen om tegemoet te komen aan de vanwege de COVID-19 pandemie fors gestegen vraag naar bandbreedte voor internetgebruik thuis.

De oplossing

GXO stelde een oplossing voor waarmee de voorraad op optimale niveaus konden worden gehouden in een gecentraliseerd magazijn, met tijdige aanvulling bij aannemers, technici en retail winkels. Wij consolideerden de activiteit van de zes bestaande hubs van de klant in één distributiecentrum, implementeerden ons warehouse management platform en orderbeheersysteem, en ontwikkelden een portaalsite op maat voor een vendor management programma om de voorraadleveringen vlotter te laten verlopen.

Het resultaat

 • Beduidend lagere overheadkosten voor onze klant
 • Hogere klanttevredenheid dankzij beschikbaarheid van voorraad voor werven en installaties bij eindklanten
 • Meer capaciteit beschikbaar voor snellere implementatie, met vlotte toegang tot de nodige additionele nodes voor meer internetgebruik thuis

Blijf op de hoogte van wat
nieuw is in de logistiek


  Deze site is beveiligd door reCAPTCHA; het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Back-to-top
  斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞