Onze eigen technologieën

游戏电竞战队排榜网址

Hogere betrouwbaarheid en kortere doorlooptijden

GXO's uitgebreide expertise met geautomatiseerde transportband- en sorteersystemen is een sterk voordeel voor retailers, e-commerce bedrijven en andere klanten die actief zijn op verscheidene markten. Geautomatiseerde transportbanden en sorteersystemen, met lineaire of kringloop transportsystemen, kunnen processen herhalen met steeds dezelfde snelheid en nauwkeurigheid over verschillende regio’s. Onze operatoren maken gebruik van intelligente analyse voor het beheer van menselijk personeel en technologische middelen op een optimaal niveau om te voldoen aan de verwachtingen wat betreft korte levertermijnen, accurate orderverwerking, personalisering en vlot retourbeheer. Al deze capaciteiten werken samen om te zorgen voor kritisch voorspelbare resultaten van de supply chain activiteiten voor onze klanten en hun eindklanten, ook tijdens pieken in de vraag.

Case study

Snel fulfilment voor een Frans e-commerce bedrijf

De kans

In 2016 werd GXO door een Frans e-commerce bedrijf, gespecialiseerd in schoenen en accessoires, gevraagd om een strategie door te voeren voor een nieuw, ultramodern distributiecentrum in Europa. Wij ontworpen het dicht bij Parijs gevestigde magazijn om te voldoen aan de vereisten van de klant in verband met end-to-end automatisering.

De oplossing

GXO ontwikkelde een magazijn met een capaciteit van meer dan 18.000 vierkante meter om bij gestegen volumes meer voorraad en meer werkstations toe te kunnen voegen. Daarnaast beschikt de site over een grote studio voor het fotograferen van artikelen in voorraad. Wij investeerden in miniloadtechnologie voor efficiënte toegang tot ongeveer 2,6 miljoen producten dit in het magazijn zijn opgeslagen. De orderpicking gebeurt met een uitschuifbare, op rails voortbewogen mast die de producten op de aangewezen verpakkingsbanken aflevert. Klanten krijgen hun aankopen geleverd in gemakkelijk te openen dozen volgens een door GXO ontwikkelde technische oplossing; indien van toepassing wordt tijdens het fulfilmentproces een gepersonaliseerde cadeauverpakking toegevoegd.

Het resultaat

  • Voorraadbeschikbaarheid, leveringstijden en kwaliteit van de dienstverlening worden nauwkeurig beheerd volgens de verwachtingen van de klant, de orders zijn verzendklaar in gemiddeld minder dan 30 minuten
  • Retourlogistieke diensten voor de Europese markten van de klant worden afgehandeld op dezelfde locatie, waarbij geretourneerde goederen ongeveer een derde van de inkomende stromen uitmaken

Blijf op de hoogte van wat
nieuw is in de logistiek


    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA; het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Back-to-top
    斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞