Onze waarden

游戏电竞在线

Values GXO LOgistics

Bij GXO zijn wij ons ervan bewust dat leider in logistiek zijn, ook betekent dat wij zorg dragen voor onze klanten en voor elkaar. Daarom heeft alles wat wij doen zijn grondslag in de waarden van onze bedrijfscultuur.

Diversity-equity-and-inclusion- GXO-Logistics

Diversiteit, kansengelijkheid en inclusiviteit

Voor GXO zijn onze waarden niet alleen verklaringen op papier – wij beleven die waarden elke dag. Bij onze inzet voor diversiteit, kansengelijkheid en inclusiviteit blijft het niet bij woorden: wij hebben daadwerkelijk een reeks initiatieven geïmplementeerd om die overtuigingen in daden om te zetten.

Wees voorzichtig

Veiligheid staat bij ons voorop. Het is onze verantwoordelijkheid om voor elkaar te zorgen. Samen creëren we veilige, behulpzame werkplekken waar mensen zich kunnen ontplooien en net zo gezond van hun werk kunnen thuiskomen als ze zijn aangekomen.

Wees inclusief

Wij waarderen de verschillende meningen, talenten, identiteiten, achtergronden en ervaringen van mensen om innovatie en succes te stimuleren. Wij bouwen aan een cultuur van saamhorigheid waarin alle teamleden worden gerespecteerd en waarin voortdurend wordt gezocht naar manieren om aan hun uiteenlopende behoeften tegemoet te komen.

Maak een verschil

Wij streven ernaar een positieve impact te hebben op onze mensen, partners en planeet. Dat doen we door te luisteren, op een verantwoorde en ethische manier zaken te doen en meer te doen dan nodig is om ecologische, sociale en economische waarde te creëren.

Verander de game

We blijven zoeken naar gedurfde, originele oplossingen voor moeilijke uitdagingen. Wij leggen de lat steeds hoger door met geavanceerde technologie baanbrekende oplossingen aan te bieden. Wij helpen onze klanten zich te ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van morgen, maar ook aan die van vandaag.

Resultaten leveren

We zijn gefocust op het leveren van de beste resultaten. Elke dag vinden we manieren om de efficiëntie, snelheid en algemene prestaties te verbeteren. Het is onze passie om uitstekende resultaten te behalen voor al onze belanghebbenden.

Belangrijke statistische gegevens

4x

betere veiligheidsscore in Amerikaanse distributiecentra vergeleken met het gemiddelde in de sector

Blijf op de hoogte van wat
nieuw is in de logistiek


    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA; het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Back-to-top
    斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞