Inclusiviteit

游戏电竞押注

Diversity-equity-and-inclusion- GXO-Logistics

Diversiteit, kansengelijkheid en inclusiviteit

Voor GXO zijn onze waarden niet alleen verklaringen op papier – wij beleven die waarden elke dag. Bij onze inzet voor diversiteit, kansengelijkheid en inclusiviteit blijft het niet bij woorden: wij hebben daadwerkelijk een reeks initiatieven geïmplementeerd om die overtuigingen in daden om te zetten.

Stuurgroep Diversiteit, inclusiviteit en betrokkenheid

Leiders vanuit heel GXO ondersteunen onze opdracht om “diversiteit, inclusiviteit en respect te bevorderen binnen de gehele organisatie, en dienen daarbij als rolmodellen, leiders en gezamenlijke bevorderaars voor een beter begrip en waardering voor de unieke kwaliteiten van alle GXO-medewerkers.”

Reeks Inclusiviteit

De reeks bevat lopend opleidingsmateriaal voor de medewerker en documentatie voor bewustmaking rond de specifieke uitdagingen in verband met de aanwezigheid van verschillende demografische groepen.

Impact door loopbaanontwikkeling

We streven naar het bieden van boeiende banen en opleidingen voor andersvalide personen. Ons engagement voor inclusiviteit voor personen met beperkingen omvat partnerschappen en samenwerkingsverbanden voor rekrutering, beleidsregels voor een inclusieve werkomgeving, mentors en ondersteuning op de werkplek en gelijke voordelen.

Log’ins

Wij zijn partners van een samenwerkingsverband met Ares, een organisatie die zich inzet voor maatschappelijke insluiting in Frankrijk. Het programma richt zich op opleidingen in logistieke banen voor andersvalide deelnemers, zoals het bedienen van vorkheftrucks en ordervoorbereiding. Ook worden deelnemers getraind in vaardigheden waarmee ze terecht kunnen in een traditionele werkomgeving. Het programma voorziet ook in maatschappelijke het vinden van woonruimte en het organiseren van hun financiën.

WorkFit

In the Verenigd Koninkrijk werken wij nauw samen met WorkFit om onze teams in contact te brengen met personen met het Down-syndroom. Via Workfit zijn zes jonge volwassenen met het Down-syndroom in 2018 op een GXO-locatie aan de slag gegaan. Elke collega heeft minstens twee “buddies” binnen zijn/haar team en wordt begeleid door een aangewezen trainer. De trainer staat de collega zolang als nodig bij en functioneert als deel van het buddy team.

Belangrijke statistische gegevens

78%

van onze indienstnemingen in de Verenigde Staten in 2020 waren divers op basis van zelfidentificatie als niet-blank, militair veteraan, LGBTQ+ of persoon met een handicap

302

betere veiligheidsregistraties voor magazijnen in de Verenigde Staten t.o.v. het sectorgemiddelde

Blijf op de hoogte van wat
nieuw is in de logistiek


    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA; het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Back-to-top
    斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞