Carrières

游戏电竞投注

Wij zijn GXO

Bij GXO zijn wij trots op ons wereldwijd personeel, met sterk talent op elk niveau. Wij streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin iedereen van ons zich kan ontplooien. Wij dragen zorg voor de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers; onze diversiteit, onze cultuur van respect en onze aandacht voor samenwerking zijn kernwaarden voor hoe wij menen dat een bedrijf dient te worden gerund en essentiële bouwstenen voor onze prestaties. Wij bieden een concurrerend salaris, loopbaanontwikkeling en mogelijkheden voor elk teamlid om zich volledig te ontplooien in een technologisch gedreven, wendbare bedrijfscultuur.

Kom bij ons werken - en help mee het spel voor onze klanten te veranderen.

Career-GXO-Logistics

Explore careers

Wij ontsluiten het volle potentieel van logistiek

Van leidinggevende functies en logistieke experts tot technologische innovators en magazijnteams, we zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die onze klanten kunnen helpen zich aan te passen aan de toekomst. Ons werk is belangrijk, concurrerend en geeft voldoening. Als je bereid bent het beste van jezelf te geven, dan moeten we eens praten. We willen graag in jou investeren.

Now hiring-Explore-Careers-GXO

Kom werken in een ondersteunende, boeiende omgeving voor een competitief salaris en met mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling

Zoeken nu mensen!

Bekijk onze vacatures wereldwijd.

Opportunities

Vrachtwagenchauffeurs

Of je nu een ervaren CDL chauffeur bent, of een beginnende chauffeur die in de industrie wil starten, wij hebben de juiste lokale mogelijkheid voor jou.

Carrières in technologie

Lever uw bijdrage aan een bedrijf dat met geavanceerde innovatie de grenzen in de logistiek verlegt.

Corporate carrières

Bent u geïnteresseerd in sales, finance, human resources, communicatie of andere corporate functies? Wij bieden u mogelijkheden om uw sterke punten te benutten.

Orderpickers en PIT operatoren

Orderpickers en PIT operatoren bij GXO leveren belangrijke diensten waarmee wij onze beloften aan onze klanten kunnen waarmaken.

Hooggeschoolden

Wij zoeken studenten en jonggediplomeerden die graag zinvol werk doen met een impact op alle delen van de economie.

Militaire veteranen

Teamwerk, discipline en een sterke arbeidsethos – uw ervaring in het leger is een prachtige basis voor succes bij GXO.

Onze op normen en waarden gebaseerde cultuur

Diversiteit en inclusiviteit

Wij waarderen iedereen en elke persoonlijkheid – en wij functioneren het best wanneer elk van ons kan steunen op de diverse sterke punten en de verschillende perspectieven van elkaar. Bij GXO is iedereen welkom, door iedereen welkom te heten - ongeacht geslacht of geslachtsidentiteit, ras of etniciteit, nationaliteit, religie, seksuele geaardheid, veteranenstatus of handicap - creëren we een diversiteit aan zowel talent als perspectief.

Familiezaken

Opdat iedereen elke dag het beste van zichzelf kan geven, moeten teamleden zich gewaardeerd en gesteund voelen. Bij GXO begrijpen we het belang van het ondersteunen van onze werknemers in hun streven om ouders te worden. Ons vooruitstrevende programma van gezinsvoorzieningen voorziet in de behoeften van vrouwen en gezinnen. Naast medische voordelen, bieden wij ondersteuning voor, tijdens en na de zwangerschap of adoptie.

Persoonlijke groei

Wij zijn er ons van bewust dat leren en ontwikkeling een belangrijke rol spelen in de opbouw van een productieve en zinvolle carrière. Via opleiding op de werkplek en continue bijscholing ondersteunen wij onze teamleden bij het bereiken van hun doelstellingen. Ons loopbaanontwikkeling programma voor medewerkers, “Grow at GXO”, is bedoeld als ondersteuning voor frontline werkers die willen doorgroeien naar beter betaalde functies met meer verantwoordelijkheid. Het programma staat open voor alle medewerkers van GXO.

Veiligheid

Veiligheid komt bij ons altijd op de eerste plaats - we zorgen voor elkaar in elke omgeving. Een van onze belangrijkste doelstellingen is nul werkgerelateerde letsels of ongevallen. We gebruiken training en geautomatiseerde technologie in onze magazijnen om ons veiligheidsecosysteem voortdurend te verbeteren. GXO is er trots op een toonaangevende innovator op het gebied van veiligheid te zijn, met veiligheidsprofessionals in ons hele netwerk.

Blijf op de hoogte van wat
nieuw is in de logistiek


    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA; het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Back-to-top
    斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞