Persbericht

游戏电竞赛事下注手机APP下载

Greenwich, Connecticut (VS) en Dusseldorf (Duitsland)  |  juni 29, 2022

Nieuw business development team richt zich op een forse groei in de logistieke markt in Duitsland

Belangrijkste aandachtsgebieden zijn mode en e-commerce

游戏电竞 , Inc.  (NYSE: GXO), de grootste pure-play contractlogistieke leverancier ter wereld, heeft vandaag zijn strategische intentie aangekondigd om het marktaandeel van het bedrijf op de magazijngerelateerde logistieke markt in Duitsland over de komende vijf jaren fors te verhogen. De Duitse contractlogistieke markt is naar schatting 19 miljard euro omzet waard, met een verwachte groei van nagenoeg 3,5% over 2023. Duitsland is daarom een uitzonderlijk interessante groeimarkt voor GXO.

“Wij zien een meer dan interessant groeipotentieel in Duitsland. Daarom hebben wij een ervaren team samengesteld om dat aan te boren,” zegt Malcolm Wilson, Chief Executive Officer GXO. “Nu de globale omgeving en verstoringen in de supply chain nieuwe, complexe uitdagingen aan de bevoorrading stellen, bestaat er een groeiende vraag naar oplossingen en automatisering om efficiëntie en productiviteit op te voeren, en tegelijkertijd bij te dragen tot de winstgevendheid van onze klanten. Onze toonaangevende technologie, onze geautomatiseerde oplossingen op maat, en onze uitmuntende service, onze flexibiliteit en schaalbaarheid, met name voor omnichannel logistieke diensten, maken van ons een logistieke partner bij uitstek.”

De beoogde groei van GXO in Duitsland zal worden geleid door Heiko Oberländer, met meer dan twintig jaar ervaring een doorgewinterde expert in de sector. Heiko Oberländer komt van DSV, waar hij verantwoordelijk was voor Global Business Development, met nadruk in de automobiel- en de elektronicasector. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende posities bij Panalpina en Rhenus Logistics.  

GXO is een erkende logistieke marktleider voor e-commerce en mode wereldwijd. Voor de uitbreiding van de activiteit in Duitsland wil het bedrijf wil voortbouwen op zijn ervaring en expertise in deze branches, samen met groeiend succes in de logistiek voor levensmiddelen.

Over 游戏电竞

游戏电竞 , Inc. (NYSE: GXO) is 's werelds grootste pure-play leverancier van contractlogistiek en profiteert van de snelle groei van e-commerce, automatisering en outsourcing. GXO streeft ernaar een gevarieerde werkplek van wereldklasse te bieden voor ongeveer 120.000 teamleden in meer dan 900 vestigingen met een totale oppervlakte van ongeveer 200 miljoen vierkante meter. Het bedrijf werkt samen met 's werelds toonaangevende blue-chip bedrijven om complexe logistieke uitdagingen op te lossen met technologisch geavanceerde supply chain en e-commerce oplossingen, op schaal en met snelheid. Het hoofdkantoor van GXO is gevestigd in Greenwich, Connecticut, VS. Bezoek GXO.com voor meer informatie en blijf in contact met GXO op LinkedIn , Twitter , Facebook , Instagram en YouTube .

Forward-looking Statements

This release includes forward-looking statements within the meaning of Section 27A of the Securities Act of 1933, as amended, and Section 21E of the Securities Exchange Act of 1934, as amended. All statements other than statements of historical fact are, or may be deemed to be, forward-looking statements, including statements regarding our future growth prospects in Germany. These forward-looking statements are qualified by cautionary statements regarding unknown risks, uncertainties, and assumptions as can be found in GXO’s filings with the U.S. Securities and Exchange Commission and accessed through the company’s website www.gxo.com .

Media Contacten

Back-to-top
斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞