Mensen en Cultuur

游戏电竞外围官网

Maryclaire Hammond, Chief HR Officer

Wie zijn we, en wie willen we zijn?

As we launch GXO, we have the privilege and responsibility to ask ourselves these two questions, so we can set out on this journey together, guided by our shared values. The answer to both questions lies in our culture, but a great workplace culture doesn’t simply appear. It emerges when our entire business takes our values seriously – when every worker, supervisor, manager and leader lives them every day, and we encourage each other to accomplish what we never imagined we could take on.

Een nieuwe reeks values voor een nieuw bedrijf

Voor GXO zijn onze waarden mandaten die we samen zullen volgen. Terwijl ons nieuwe bedrijf groeit, is het onze verantwoordelijkheid om veilig te zijn, om inclusive te zijn, om een impact te hebben, om het spel te veranderen, en samen, om resultaten te leveren.

Als dit vertrouwd aanvoelt, komt dat omdat we veel van de waarden met ons meedragen die al lang fundamenteel zijn voor ons bedrijf. We zijn hier om veilig te zijn, om voor onszelf en voor elkaar te zorgen. We respecteren elkaar en staan open voor mensen van alle achtergronden, geloofsovertuigingen en perspectieven. Wij zijn een ondernemend team, dat zijn klanten bedient en indruk maakt op onze aandeelhouders met een impactvolle visie en betekenisvolle resultaten. En we beschouwen ESG als essentieel, zodat we niet alleen voor onszelf zorgen, maar ook voor onze planeet.

Changing the game, building the culture

Maar als er één waarde is die mij in deze eerste dagen van GXO het meest nauw aan het hart ligt, dan is het wel onze vastberadenheid om het spel te veranderen. We zijn 's werelds grootste bedrijf dat zich uitsluitend bezighoudt met contractlogistiek, en terwijl we die wereldwijde organisatie opbouwen, werken we samen in verschillende landen - niet geïsoleerd per regio of taal, maar delen we best practices met teamleden uit elk land. Ik heb al veranderingen in onze cultuur gezien in de aanloop naar de lancering, en ik kan niet wachten om de volledige capaciteit van dit wereldwijde team te zien, samenwerkend in kracht.

Daarom ben ik zo enthousiast over jullie betrokkenheid bij het opbouwen van een werkomgeving waar mensen zichzelf kunnen zijn, kunnen zijn wie ze willen zijn en hun ideeën en perspectieven in de praktijk kunnen brengen. In die omgeving zullen we meer solidair zijn, meer impact hebben en beter in staat zijn om de logistiek van de wereld tot zijn volle potentieel te brengen.

Working together to be better

Geen enkele persoon kan de toon van een bedrijf zetten. We spelen allemaal een rol om van onze werkplek een omgeving te maken waar we graag willen zijn; een omgeving waarin iedereen kan gedijen. We zullen van elkaar blijven leren, we zullen ernaar blijven streven om beter te zijn en we zullen altijd vasthouden aan onze waarden. Vanaf dag één vormen ze de kern van alles wat we doen.

Back-to-top
斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞