Perscommuniqué

游戏电竞直播网站

Trezzo sull’Adda, Italy | June 8, 2021

XPO Logistics, Inc. (NYSE: XPO), een toonaangevende wereldwijde leverancier van transport- en logistieke oplossingen, heeft een nieuw contract gesloten met Barilla, een multinationaal Italiaans voedingsmiddelenbedrijf en de grootste pastaproducent ter wereld. Volgens het contract zal XPO de supply chain voor het nieuwe e-commerce platform "Dedicato a Te" (“Speciaal voor u”) van Barilla in Italië verzorgen. De overeenkomst bouwt verder op het partnerschap tussen Barilla en XPO dat sinds 2018 is aangevat toen XPO de logistieke en transportactiviteiten voor de "CucinaBarilla" (“Koken met Barilla”) online diensten ging beheren.

De website “Dedicato a Te” van Barilla biedt eindklanten de unieke mogelijkheid om de verpakking van Mulino Bianco en Pan di Stelle producten persoonlijk in te kleden met zelf gekozen namen, foto's en opdrachten. XPO werd gekozen voor het invullen van de logistieke en transportactiviteiten wat betreft orderverwerking- en uitvoering vanwege de omvangrijke expertise van het bedrijf op het gebied van e-commerce en in de levensmiddelensector. Barilla haalt voordeel uit synergieën van het logistieke beheer van CucinaBarilla door XPO en van het gespecialiseerde team en de toegesneden technologie die daarbij door XPO worden gebruikt.

XPO wordt verantwoordelijk voor het fulfillment beheer van “Dedicato a Te” in het magazijn van Barilla in Trezzo sull’Adda, waar de supply chain van CucinaBarilla is gebaseerd. Het magazijn opereert in strikte navolging van de geldende HACCP regelgeving, waarbij XPO verantwoordelijk is voor de opslag van food en non-food producten, de kitting van aangepaste verpakkingen, de verdere orderverpakking en de levering aan eindklanten.

Alfredo Baldassarre, Project Manager bij Barilla, verklaart: “Toen de tijd rijp was om onze nieuwe e-commercedienst op maat te lanceren, was XPO als logistieke partner een voor de hand liggende keuze. De ervaring en de kunde van het XPO team op het gebied van e-commerce en in de levensmiddelensector was een doorslaggevende factor bij onze beslissing."

Ube Gaspari, Managing Director Supply Chain voor Italië bij XPO Logistics, voegt daaraan toe: “Wij zijn er trots op dat wij ons partnerschap met Barilla, een toonaangevende marktleider van wereldformaat, verder kunnen versterken. Dedicato a Te is een innoverend concept dat voor een unieke e-commerce ervaring voor de eindgebruiker staat. Wij verheugen ons erover, bij te kunnen dragen tot het succes van dit nieuwe project met een end-to-end oplossing voor onze klant Barilla.”

Back-to-top
斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞