Perscommuniqué

游戏电竞手游

Lyon, France | May 18, 2021

XPO Logistics, Inc. (NYSE: XPO), een toonaangevende wereldwijde leverancier van transport- en logistieke oplossingen, heeft een geautomatiseerde oplossing geïmplementeerd voor het beheer van hoogvolume reverse logistics voor een e-commerce klant in de modewereld in Frankrijk. De oplossing integreert meerdere technologieën, waaronder een ultramodern gemechaniseerd sorteersysteem, om een doorvoer van maximaal 12 miljoen geretourneerde producten per jaar te verwerken.

Retourenbeheer is een snel groeiend onderdeel van uitbestede logistiek in de e-commerce en omnichannel sectoren. XPO past oplossingen aan de eisen van elke klant aan; in dit geval zijn acht geautomatiseerde sorteerlijnen voor kleding en één lijn voor schoenen geïntegreerd met touchless scanner-technologie. De geautomatiseerde scanners maken gebruik van machine vision om kleurcodes in plaats van streepjescodes te lezen, waardoor de gesorteerde producten sneller op transportbanden worden gerouteerd op basis van hun toestand: klaar voor inspectie, beschadigd of retour naar de detailhandel.

Voor het beheer van kartonafval heeft XPO een industriële balenpers ingezet om gebruikte kartons samen te persen, waardoor de milieu-impact wordt verminderd en de recyclewaarde wordt verhoogd.

Malcolm Wilson, chief executive officer van XPO Logistics Europe: "Door logistieke processen te automatiseren om specifieke resultaten te behalen, maken onze engineeringteams de toeleveringsketens efficiënter en creëren ze een ondersteunende werkomgeving voor onze werknemers. Automatisering verbetert ook de zo belangrijke consumentenervaring voor onze e-commerce klanten."

Back-to-top
斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞