Perscommuniqué

游戏电竞赛事外围官网

Lyon, France | May 11, 2021

XPO Logistics, , een toonaangevende wereldwijde leverancier van supply chain-oplossingen, heeft van nieuwe klant Pearson Education een contract gekregen voor de distributie van cursusmateriaal en assessmentmateriaal in het Verenigd Koninkrijk. Het Britse Pearson is een toonaangevende leverancier van educatief materiaal, e-learning programma's en assessment diensten voor scholen, bedrijven, studenten en clinici in 70 landen.

Pearsons gepubliceerde materialen worden in het Verenigd Koninkrijk vooral verdeeld naar lagere en middelbare scholen en clinici. Door de distributie van België naar het VK te verplaatsen, heeft Pearson de doorlooptijden voor leveringen aan zijn klanten verkort, terwijl het een grotere zichtbaarheid en seizoensgebonden flexibiliteit heeft gekregen. XPO gebruikt zijn technologie om alle materialen voor een studierichting als één SKU te beheren, pieken in de vraag op te vangen en klinische testkits op maat te maken. XPO's hub in Merlin Park, Birmingham distribueert materialen voor Pearson's retail- en onderwijskanalen en vervult zowel direct-to-consumer orders als orders van grote e-commerce bedrijven en groothandels.

"We zijn verheugd om onze nieuwe klant, Pearson Education, een prestigieuze naam in lesmateriaal wereldwijd, te verwelkomen," zei Malcolm Wilson, chief executive officer van XPO Logistics Europe. " Onze belangrijkste troef in deze relatie is ons vermogen om diensten op maat en met toegevoegde waarde aan te bieden in diverse klantenmarkten. Onze combinatie van technologie en expertise plaatst ons in een unieke positie om Pearson te helpen zijn klantenservice voor de komende jaren te verbeteren."

Back-to-top
斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞