Perscommuniqué

游戏电竞直播赛事官网

Madrid, Spain | mei 6, 2021

XPO Logistics, een toonaangevende wereldwijde leverancier van transport- en logistieke oplossingen, is voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot een van de Forbes 50 beste bedrijven om voor te werken in Spanje. De erkenning voor 2021, die in de mei-editie van het tijdschrift Forbes werd bekendgemaakt, is gebaseerd op de antwoorden van een enquête onder meer dan 2.000 bedrijven met meer dan 500 werknemers in Spanje. Voor de enquête werden criteria gebruikt, zoals het welzijn van werknemers en, werktevredenheid en milieu-engagement.

Daarnaast is Sara Resa, XPO's human resources director in Iberia,  door Forbes uitgeroepen tot een van de 22 beste vrouwelijke human resources leiders in Spanje. .

Malcolm Wilson, chief executive officer, XPO Logistics Europe, zei: "We zijn erg blij dat onze collega's in Spanje hun werkervaring bij XPO zo hoog waarderen. De pandemie vereiste veel nieuwe protocollen om de veiligheid van ons wereldwijde team te garanderen, wat altijd onze hoogste prioriteit is. Onze mensen hebben onze volledige steun bij het waarmaken van onze belofte aan klanten."

XPO is sinds 2018 elk jaar door het tijdschrift Fortune uitgeroepen tot een van 's werelds meest gewaardeerde bedrijven,  en door het tijdschrift Newsweek erkend tot een van Amerika's Meest Verantwoorde bedrijven

Back-to-top
斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞