Persbericht

游戏电竞开盘

Trezzo sull’Adda, Italy  |  juni 01, 2022

De locatie heeft LED-verlichting, zonnepanelen, automatisering en innovatieve temperatuurregelingssystemen
voor maximale efficiëntie en minimale milieu-impact

GXO gaat in juni met farmaceutische bedrijven in gesprek over zijn innoverende visie op logistiek op
het 61 ste Simposio AFI in Rimini (Italië)

游戏电竞 , Inc.  (NYSE: GXO), de grootste pure-play contractlogistieke leverancier ter wereld, heeft vandaag de opening aangekondigd van een nieuw, ultramodern magazijn voor de farmaceutische sector. De faciliteit van 20.000 vierkante meter in Caleppio di Settala (Milaan) wordt uitgerust met toonaangevende technologie en milieusystemen. Van 8 tot 10 juni zijn de experts van GXO voor de farmaceutische industrie aanwezig op het ste Simposio AFI in Rimini (Italië) om de innovatieve aspecten van de nieuwe locatie en de geavanceerde logistieke diensten van het bedrijf voor te stellen aan farmaceutische bedrijven.

“In de farmaceutische industrie en de life sciences sector liggen belangrijke groeikansen voor GXO. Deze nieuwe site is een tastbaar voorbeeld van hoe wij in onze groei investeren,” verklaart Richard Cawston, President Europe GXO. “Wij verheugen ons erop, meerdere klanten te bedienen in dit efficiënt, technologisch geavanceerd en vooral duurzaam magazijn – een ideale faciliteit voor milieuvriendelijke opslag van farmaceutische producten.”

De site, waarvan de ingebruikname is voorzien voor het tweede kwartaal van 2022, is strategisch gelegen, dichtbij belangrijke wegen voor transport te land, om te voldoen aan de behoeften van de farmaceutische sector in Italië. Zo kunnen bedrijven de strakke levertijden aanhouden die vereist zijn voor leveringen aan ziekenhuizen, klinieken, laboratoria, apotheken en de groothandel. De layout van het magazijn is geoptimaliseerd voor alle opslag-, distributie-, co-packing en retour activiteiten, en beschikt over een ruimte voor geneesmiddelen op recept en een quarantaineruimte met Good Manufacturing Practice (GMP) kwaliteitsborging. Met geavanceerde, energiezuinige apparatuur voorziet GXO temperatuurcontrole in het hele magazijn, waarbij verschillende temperatuurbereiken kunnen worden ingesteld volgens de specifieke vereisten voor bepaalde producten en activiteiten.

Het magazijn zal ook beschikken over een geautomatiseerd systeem voor snelle, nauwkeurige orderverzameling en over innovatieve opslagvoorzieningen, zoals intensieve palletopslag in rekstructuren die worden bediend door draadgeleide trilaterale magazijntrucks met halfautomatische positiesturing. Bij de geavanceerde milieusystemen van het magazijn behoren LED-verlichting, zonnepanelen en warmtepompen, die ook voor de koelinstallaties worden gebruikt. De faciliteit wordt optimaal geïsoleerd, wat garant staat voor minder temperatuurspreiding, minder energieverbruik en minder uitstoot door consumptie.

In april heeft GXO zijn eerste ESG Rapport uitgebracht, met informatie over de vorderingen van het bedrijf in verband met zijn ESG-doelstellingen, de plannen voor voortdurende vooruitgang en de sleutelrol van de logistiek bij betere ESG-prestaties voor veel grote merken en sectoren. In 2021 kreeg GXO een “AA” ESG-rating van MSCI. Daarmee staat het bedrijf op de eerste plaats in zijn sector.

Over 游戏电竞

游戏电竞 , Inc. (NYSE: GXO) is 's werelds grootste pure-play leverancier van contractlogistiek en profiteert van de snelle groei van e-commerce, automatisering en outsourcing. GXO streeft ernaar een gevarieerde werkplek van wereldklasse te bieden voor ongeveer 120.000 teamleden in meer dan 900 vestigingen met een totale oppervlakte van ongeveer 200 miljoen vierkante meter. Het bedrijf werkt samen met 's werelds toonaangevende blue-chip bedrijven om complexe logistieke uitdagingen op te lossen met technologisch geavanceerde supply chain en e-commerce oplossingen, op schaal en met snelheid. Het hoofdkantoor van GXO is gevestigd in Greenwich, Connecticut, VS. Bezoek GXO.com voor meer informatie en blijf in contact met GXO op LinkedIn , Twitter , Facebook , Instagram en YouTube .

Media Contacten

Back-to-top
斗地主直播手机版官网 企鹅电竞查询v6.9 安卓版 刀塔2在线下注 大神电竞手机版网站 英雄联盟竞猜即时下注 安博电竞